Jesteśmy firmą, w której dobra organizacja pracy idzie w parze z wysoką wydajnością. Potwierdza to wprowadzony system zarządzania jakością HACCP oraz BRC. System ten zapewnia eliminowanie zagrożeń na poszczególnych etapach produkcji. Mając na celu zapewnienie gwarancji bezpieczeństwa i wymaganego poziomu jakości oferowanych produktów oraz wychodząc naprzeciw potrzebom konsumentów.
System HACCP, czyli system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli, to systematyczna procedura mająca na celu zapewnienie zdrowotnego bezpieczeństwa żywności poprzez identyfikację i ocenę skali zagrożeń bezpieczeństwa żywności z punktu widzenia jej jakości zdrowotnej oraz ryzyka wystąpienia tych zagrożeń na wszystkich etapach produkcji i dystrybucji. Jest to także system mający na celu określenie metod ograniczania tych zagrożeń i opracowywania działań naprawczych.
Standard BRC został stworzony przez brytyjskie sieci handlowe w wyniku globalizacji produkcji przemysłowej oraz rosnących wymagań dotyczących jakości i bezpieczeństwa produkcji żywności. BRC Global Food Standard to międzynarodowy standard żywności opracowany w 1998 roku przez British Retail Consortium, organizację zrzeszającą sieci handlowe w Wielkiej Brytanii. Posiadanie certyfikatu BRC daje gwarancję, że produkt przeszedł pomyślnie specjalistyczne badania i kontrolę, jest wysokiej jakości i bezpieczny dla konsumentów.