Ubojnia Drobiu Gomak Sp. z o.o. powstała w 2004 roku. Od początku zakład nastawiony był na produkty wysokiej jakości. Ubojnia szybko zyskała stałych wiernych klientów, z którymi współpracuje do dnia dzisiejszego.
Czym się zajmujemy?
Zakład zajmuje się ubojem kurczaka brojlera oraz rozbiorem mięsa drobiowego. Jesteśmy znani na rynku jako firma oferująca towar najwyższej jakości, spełniający najwyższe wymagania klienta. Produkcja jest dostosowana do zamówień. Nigdy nie produkujemy na zapas co gwarantuje najwyższą świeżość produktów.
Jesteśmy jedną z wiodących Ubojni Drobiu zajmujących się ubojem kurczaka grillowego w gramaturze 850-1450, schładzanego zimnym powietrzem z ominięciem ślimaka wodnego z widoczną epidermą.
Najwyższa jakość wykonywanych usług
Jednym z głównych atutów naszej firmy jest wykwalifikowany zespół pracowników, z których każdy jest ekspertem w swojej dziedzinie. Nieustannie inwestujemy w najnowsze technologie i wykorzystujemy każdą okazję do ulepszenia miejsc pracy. Park maszynowy w naszej ubojni ciągle jest modernizowany i unowocześniany.
Najważniejsze dla nas jest pozyskiwanie drobiu doskonałej jakości zarówno pod względem zdrowia jak i smaku. Dzięki własnej hodowli oraz wieloletniej współpracy z hodowcami utrzymujemy wysoką jakość naszego mięsa, a nasi partnerzy mogą liczyć na bezpieczną i rzetelną współpracę.
Dlatego warto z nami współpracować
Trzymamy się zasady, że każdy nasz kontrahent, zarówno dostawca, jak i odbiorca ma być w pełni zadowolony. We wzajemnych relacjach stawiamy na odpowiedzialność i rzetelność. Takiej postawy wymagamy od siebie, ale również od partnerów biznesowych. Dlatego odbiorcom możemy zagwarantować terminowość dostaw i niezmienną jakość produktów, a dostawcom rzetelne ceny i dobre warunki współpracy. Jako nieliczni zapewniamy Państwu kompleksową i pełną obsługę. Zorganizujemy odbiór kury żywej, załadunek, transport do nas, ubój, porcjowanie, pakowanie oraz dostawę produktu gotowego.